Yahoo va lansa o noua versiune a serviciului de mail

  • Saturday, 18th September, 2010
  • 03:40am

Se para ca Yahoo nu este pregatit sa cedeze din cota sa de piata rivalilor Gmail sau Hotmail.

Compania se pregateste sa lanseze o noua versiune a Yahoo Mail, mai rapida, mai accesibila si cu o interfata imbunatatita.

Potrivit blog-ului oficial Yahoo, principalele functionalitati au fost “re-arhitecturate”, intr-un efort de a face  downloading-ul si e-mailing-ul o experienta mai rapida.

Facebook si Twitter reprezinta principalele feature-uri noi. Ca parte din strategia de a integra retelele sociale in produsele sale, Yahoo Mail va oferi utilizatorilor sai posibilitatea de a-si updata statusul pe Facebook sau pe Twitter, direct din serviciul de mail.

Totodata, noul tab “What’s New” iti permite sa urmaresti update-urile prietenilor de pe aceste retele sociale.

Yahoo Mail Beta va debuta in cateva saptamani cu imbunatatiri si pe partea de link-uri. Asemeni Gmail sau Hotmail, noua versiune va rula automat prin embed link-urile de pe Flickr sau YouTube.

Google si Microsoft au anuntat recent update-uri la produsele de webmail, astfel incat initiativa Yahoo nu ar trebui sa ne surprinda.

Microsoft a reinventat recent Hotmail, implementand o interfata mai rapida, integrand aplicatiile Office Web si o noua functie “Sweep”.

Pe de alta parte, Gmail Priority Inbox reprezinta o resursa de time management, care pana acum a primit numai review-uri pozitive.

Sursa: hit.ro


« înapoi