Updates NSHOST - 14.02.2013

  • Thursday, 14th February, 2013
  • 15:12pm

In urma sondajului online creat de catre NSHOST.RO dorim sa va prezentam o descriere/raport al serviciilor oferite.
In primul rand, multumim Clientilor care au participat la acest sondaj si ne-au ajutat sa intelegem exact ceea ce aveti nevoie si "ce credeti ca ne lipseste".



De ce ne consideram diferiti fata de alte firme de Gazduire?

Resurse: Resursele oferite conturilor de gazduire nu sunt limitate prin anumite softuri cum ar fi "CloudLinux" care iti permite sa limitezi fiecare cont de gazduire in parte cu un anumit procent de consum din CPU (procesor) sau MEM/RAM (memorie) din server. Oferim libertate pentru ca dorim ca fiecare website in parte sa functioneze fara nicio problema sau sa va treziti cu anumite erori care sa spuna ca nu mai aveti resurse disponibile exact cand faceti un update sau rulati un proces cronjob.


Stabilitate: In ultimele 6 luni am atins o stabilitate/uptime ale site-urilor web gazduite de 99.99%, ceea ce ne face sa avem mare incredere in noi ca suntem pe drumul cel bun. In domeniul de securitate avem instalat antivirus/firewall/mod_security care previne injectiile SQL sau anumite incercari de a va sparge site-ul dumneavoastra. Pe luna trecuta ianuarie fiecare server de gazduire web a avut in medie 300 milioane accesari pe toate site-urile gazduite.


AntiVirus: Zilnic sunt infectate mii de site-uri web care duc la blocarea lor sau cel mai rau sa fie listate in blacklist global. Noi am observat acest lucru si am setat un AntiVirus cu scanare zilnica a tuturor conturilor web care elimina toate fisierele infectate de pe acel cont si ne notifica care la rand noi va notificam pe dumneavoastra cu instructiuni cum sa preveniti urmatoarele infectii.


E-mail @ : In urma sondajului am aflat ca se trimit intre 1-30 e-mailuri pe ora iar acest punct este foarte important pentru noi ca toate E-mailurile trimise sa ajunga la destinatie instant fara nici un fel de problema. Un e-mail poate fi "critic" in diverse puncte/domenii de aceea am luat toate masurile ca emailurile sa ajunga Inbox. Avem setat pe fiecare server web un numar de minim 5 sub-servere mail care se schimba automat la un anumit timp pentru a evita ca toti clientii sa trimita e-mailuri de pe acelasi server si sa se ajunga la un blocaj + aveti optiunea Email Autentification din cPanel, DKIM si SPF care confirma autenticitatea e-mailului trimis catre (ex: Gmail , Yahoo , etc.).


Backup R1Soft: Facem backup automat la toate fisierele si bazele de date ale tuturor conturilor web pe un timp de 365 zile. Mai exact daca dumneavoastra aveti nevoie de un fisier de acum 1 an de zile o sa il gasiti oricand in cPanel , R1Soft Backups.


Pachete Gazduire: Am setat un numar nelimitat de domenii care pot fi gazduite pe acelasi pachet de gazduire + ip dedicat/unic pentru site-ul dvs si multe alte optiuni nelimitate.


Servere VDS: Oferim servere VDS cu resurse Dedicate care va permite sa instalati orice soft posibil sau servere jocuri fara nicio restrictie la cele mai mici preturi din Romania.


Cerinte Clienti: Un procent din clienti care au participat la sondaj ne-au cerut optiunea "Plata prin SMS" si "Program Recompensare". Cu aceasta ocazie va multumim pentru ca ne recomandati altor persoane ca firma de gazduire web ideala si chiar in acest moment lucram la aceste doua optiuni pentru a le implementa cat de repede.

Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati oricand cu orice cerere care o considerati ca v-a imbunatatii serviciile oferite.


Va multumim pentru increderea acordata si ca ati ales serviciile NSHOST.RO.


Echipa NSHOST.RO - NSHOST SRL , 2007-2016.

« înapoi