Updates NSHOST - 12.11.2012

  • Thursday, 15th November, 2012
  • 17:06pm

Stimati Clienti,


Dorim sa va anuntam ca NSHOST a lansat un nou serviciu VDS ( Virtual Dedicated Server ) opearat sub ultima technologie de virtualizare KVM ( Kernel Virtual Machine ).

Un server VDS va da posibilitatea de a avea propriul server dedicat virtual, unde puteti instalat/testa orice software doriti fara nicio restrictie.

Technologia de virtualizare KVM ofera posibilitarea de a va instala si reinstala orice sistem de operare in 10 secunde cum ar fi ( Centos / Debian / Fedora / Ubuntu / Suse - 32 Bit sau 64 Bit , pana si Windows).

Orice VDS vine cu un Panou de Control care va este afisat in Zona Clienti si va da posibilitatea sa controlati in totalitate Serverul dvs.

Optiuni Control: Start VDS / Stop VDS / Reboot VDS / Power Off / Schimbare Hostname / Schimbare Parola ROOT / Instalare Diverse panouri de control ( cPanel , Plesk , Webuzo , Kloxo , Webmin ) / Reinstalare sistem operare acelasi sau oricare doriti si VNC care va permite access la VDS printr-o consola java de unde va puteti administra VDS-ul in cazul in care este o problema Technica si nu mai este conectat la Internet.


Ne mandrim ca oferim Serverele VDS la o calitatea foarte buna si la cele mai mici preturi din Romania.

  • VDS - MINI - 1 CORE CPU - 512 MB RAM - 20 GB Spatiu / 30 RON/Luna
  • VDS - ALPHA - 2 CORE CPU - 1024 MB RAM - 30 GB Spatiu / 50 RON/Luna
  • VDS - BETA - 4 CORE CPU - 2048 MB RAM - 50 GB Spatiu / 100 RON/Luna
  • VDS - GAMMA - 4 CORE CPU - 4096 MB RAM - 100 GB Spatiu / 200 RON/Luna
  • Pentru mai multe detalii accesati pagina oficiala NSHOST.RO - Servere VDS

Va multumim pentru increderea acordata si ca ati ales serviciile NSHOST.RO si o sa va tinem la curent cu toate schimbarile care o sa le facem.


Daca aveti intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati: office@nshost.ro.

Cu Stima,

Hutina Teodor Silviu
Director Tehnic

« înapoi